Kungsgatan 5,
46131 Trollhättan

}

Mån-Tor kl. 12-18
Fre kl. 12-15

Markis

Vi vill kunna spendera mycket tid på våra uteplatser, både på dagtid och under kvällarna, och en markis är ett fantastiskt sätt att rama in uteplatsen. Markiser kommer i många olika färger och former och kan monteras på olika sätt. På Hammarströms Persienner & Markiser har vi flera olika varianter av markiser till dig som kund beroende på behov så som terassmarkis, fönstermarkis, screenmarkis, balkongmarkis, korgmarkis, uterumsmarkiser och parasoll. De olika markismodellerna har såklart lite olika användningsområden.

Idag ska markisen vara lika mycket ett snyggt designelement, som en praktisk solavskärmning. Både när den används och när den är infälld. När du investerat i en ny markis är det viktigt att ta hand om den på bästa möjliga sätt så den hålls fräsch länge. Prata med oss så ger vi dig tips och råd gällande hur du bäst tar hand dem.

Idag kan du påverka varje liten detalj på din markis: från färgen på markisarmarna till materialet på kassetten och vilken extrautrustning du vill ha. På Hammarströms Persienner & Markiser skräddarsyr vi din markis så att du får rätt utseende, storlek och utrustning. Självklart hjälper vi dig att hitta rätt montering utifrån just din uteplats, det ingår när vi levererar en markis till dig.

Vill du veta mer om våra kvalitetsmarkiser eller boka ett förutsättningslöst hembesök för att kika på olika markislösningar för just din terrass, balkong eller uteplats? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Screenmarkis

Screenmarkiser är den nya typen av fönstermarkiser passar lätt in i alla typer av fönsterkonstruktioner – stora som små. Normalt monteras screens utvändigt för att ge maximalt värmeskydd, men kan också monteras invändigt. Screenmarkiserna faller ner som en rullgardin med sidoskenor på sidorna, istället för det klassiska, att det fälls ut med armar på sidorna. Fördelarna med en screenmarkis är många. Det ger ett svalt och skönt klimat inomhus samtidigt som det skonar inredning, golv, väggar mm från solljus. Texturen gör den också genomskinlig jämfört med vanlig markisväv. Detta gör att du kan se ut när markisen är nedfälld samtidigt som insynen utifrån minskar. Att ha screenmarkiser är dessutom snyggt och modernt. Hos oss hittar du screen-dukar i flera olika färger.

Vill du veta mer om screenmarkiser eller boka ett förutsättningslöst hembesök? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

HAMMARSTRÖMS PERSIENNER & MARKISER

Visste du att en markis tar bort 80-90% av värmen?