Kungsgatan 5,
46131 Trollhättan

}

Mån-Tor kl. 12-18
Fre kl. 12-15

Persienn

Med persienner kan du på ett smidigt och effektivt sätt reglera insyn och ljusflöde i rummet.

Idag finns det många varianter. Aluminiumpersienn, som är den allra vanligaste, är en tålig solprodukt och där du själv väljer alla detaljer såsom exempelvis färg på lameller, skenor, stegband och linor. Det finns även flera olika reglage att välja mellan. Träpersienner å andra sidan ger en mer naturlig karaktär oavsett om du väljer mörkt eller ljust träslag. Kombipersienner är aluminium och trä i ett. Vad passar bäst i ditt hem; aluminium, trä eller så kallade kombipersienner?

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt persienn för ditt hem eller arbetsplats.

Plisségardin

Ett bra alternativ till persienner är plisségardin. Till skillnad från den klassiska persiennen i aluminium består plissépersiennen istället av ett veckat tyg som går att få i flera färger och med olika egenskaper; mörkläggande, semitransparant och transparant. Plissegardiner fungerar bra som både ett sol- och insynsskydd till ditt fönster eller balkong. Intresset för plisségardiner som inredningsdetalj har också ökat på senare tid då man kan välja bland många olika textiler och skapa en trivsam och vacker miljö i hemmet. Vi har plisségardiner för alla miljöer och sammanhang.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt plisségardin för ditt hem eller arbetsplats.

 

Rullgardin

Rullgardiner är nog de flesta bekanta med och en klassiker som går att få i en mängd olika utföranden. Välj mellan vitt, mönstrat, färgglatt eller transparent – med eller utan mörkläggning. Rullgardin är en prisvärd men samtidigt en elegant lösning för ditt hem. Snygga rullgardiner kan sätta prägel på ett helt rum! Förutom att den enkelt kan avskärma från insyn utifrån och förhindra ljusinsläpp så hjälper även en rullgardin till att hålla en behaglig innetemperatur. Hos oss hittar du både smakfulla rullgardiner samtidigt som de är funktionella och håller en mycket hög kvalitet.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt rullgardin för ditt hem eller arbetsplats.

Lamellgardin

Lamellgardiner är smarta och funktionella på så vis att du med en enkel vinkling kan du reglera lamellerna och få in önskad mängd ljus. Lamellgardin passar till såväl större som mindre fönsterpartier eller som rumsavdelare. Har du spetsiga gavelfönster eller rundade fönster? Då är lamellgardin ett bra val då vi kan tillverka lamellerna till önskad form. Den här typen av gardin är också ett omtyckt solskydd till arbetsplatser och företag som insynsskydd i konferensrum eller som avdelare i öppna kontorslandskap. Väljer du dessutom en väv till din lamellgardin får du en isolerande och ljusblockerande funktion vilket innebär att på sommaren hålls rummet svalt och behagligt medan det på vintern inte släpps in någon kyla från fönstren.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lamellgardin för ditt hem eller arbetsplats.

 

Solfilm

Solfilm är ett transparent solskydd som monteras på fönstret, ett solskydd som i sin tur förbättrar inomhusklimatet genom att släppa in dagsljus och reducera värmen i ditt hem eller på kontoret. Solfilm är en modern och kostnadseffektiv lösning som finns i många olika toningar, reflektioner och ljusgenomsläpp. Våra solskyddsfilmer ger ökad komfort.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt solfilm för ditt hem eller arbetsplats.

Effektgardin

Effektgardin är en ställbar rullgardin. Som en persienn men i rullgardins-form. Med en enkel handrörelse och den smarta upprullningen kan du ställa tyget i olika lägen och styr därmed enkelt hur mycket ljusinsläpp du vill ha; helt insynsskydd eller lagom ljusinsläpp. Effektgardinen kan regleras med sidodrag eller motor. Effektgardin är en stilren, randig rullgardin som förhöjer vilket rum som helst, oavsett om det är hemma

eller på kontoret. Den passar i både små och stora fönster. Välj mellan ett stort antal färger och kvaliteter. Gardinen kan fås med eller utan täckande kassett över rullen.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt effektgardin till ditt hem eller arbetsplats.