Kungsgatan 5,
46131 Trollhättan

}

Mån-Tor kl. 12-18
Fre kl. 12-15

Vi brinner för persienner och markiser

Hammarströms Persienner & Markiser (HST) startades av en man vid namn Rolf Hammarström för över 50 år sedan. Hans son, Dennis Hammarström, tog över företaget efter sin pappa, men valde efter ett par år att sälja det vidare. Där butiken ligger idag var för många år sedan en verkstad för persienntillverkning, men för att kunna möta kunderna mer effektivt valde man på senare år att öppna upp lokalen som butik.

Idag drivs Hammarströms Persienner & Markiser i Trollhättan av Mona Söderberg, nuvarande butikschef och kundansvarig. På plats finns också montörerna Christoffer och Christofer

”Vi brinner för persienner och markiser och vet att de produkter vi har fungerar. Vi jobbar mycket med problemlösningar, exempelvis kan komplicerade fönster vara en utmaning ibland, men det är just det som är det roliga, att hitta lösningar på detta. Oftast finns det en bra lösning på allt. Tittar vi på solskyddsbranschens framtid så ser vi ett ökat behov. Inredning är populärt där solskydd har blivit ett alternativ istället för gardin. Solskydd som är både praktiskt och att det går hand i hand med vår inredning har blivit viktigt för oss. Behoven är såklart olika hos våra kunder så vi gör alltid en noggrann behovsanalys vid första kundkontakt så slutresultatet för kund blir så bra som möjligt. Vår vision är att vara marknadsledande i trestadsområdet.”

– Mona Söderberg, Butikschef/Kundansvarig, Hammarströms Persienner & Markiser

Vi är stolt sponsor till

Vi stödjer Giving People